Fucsovics szerint a szövetségben már "annyi a csúsztatás, a manipuláció, a hazugság, hogy az nem tartható sokáig"

"Egyszer találkozott a menedzseremmel, de nem derült ki, hogyan szeretné megoldani a problémákat," mondta a Nemzeti Sportnak adott interjújában Fucsovics Márton a tenisz szövetség elnökéről, a fideszes Szűcs Lajosról. A sportoló szerint sajnálatos, ami a szövetségben zajlik. Szerinte már

"annyi a csúsztatás, a manipuláció, a hazugság a kommunikációjukban, a működésükben, hogy az nem tartható sokáig."

Kijelentette: "én csak annyit szeretnék, hogy azt megkapjam, ami az enyém, de nem a szövetségtől, mert nincs mire, nincs szerződésem. Richter Attilától várom, hogy utalja át a szponzori pénzeimet, amelyeket a saját cégébe utaltatott és eddig „elfelejtett” nekem továbbítani, pedig én minden vállalást pontosan teljesítettem." Hozzátette, hogy ezügyben már ügyvédhez fordult.

"Méltatlan helyzet ez, ami nagyon nem az én világom. Teniszező vagyok, de azt nem hagyom, hogy átverjenek,"

jegyezte meg. Szerinte most taktikát váltottak és nem őt, hanem menedzser-edzőjét, Sávolt Attilát támadják. Arra kérdésre, hogy elképzelhetőnek tartja-e, hogy kibékülnek a szövetség vezetőivel, azt válaszolta, hogy 

"nem tartom valószínűnek, hogy megállapodunk a szövetséggel. Ezzel a szövetséggel biztosan nem. Járjuk a magunk útját, szerencsére sokan vannak Magyarországon, akik így is hisznek, bíznak bennem, támogatnak."

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.