Fucsovics szerint a szövetségben már "annyi a csúsztatás, a manipuláció, a hazugság, hogy az nem tartható sokáig"

"Egyszer találkozott a menedzseremmel, de nem derült ki, hogyan szeretné megoldani a problémákat," mondta a Nemzeti Sportnak adott interjújában Fucsovics Márton a tenisz szövetség elnökéről, a fideszes Szűcs Lajosról. A sportoló szerint sajnálatos, ami a szövetségben zajlik. Szerinte már

"annyi a csúsztatás, a manipuláció, a hazugság a kommunikációjukban, a működésükben, hogy az nem tartható sokáig."

Kijelentette: "én csak annyit szeretnék, hogy azt megkapjam, ami az enyém, de nem a szövetségtől, mert nincs mire, nincs szerződésem. Richter Attilától várom, hogy utalja át a szponzori pénzeimet, amelyeket a saját cégébe utaltatott és eddig „elfelejtett” nekem továbbítani, pedig én minden vállalást pontosan teljesítettem." Hozzátette, hogy ezügyben már ügyvédhez fordult.

"Méltatlan helyzet ez, ami nagyon nem az én világom. Teniszező vagyok, de azt nem hagyom, hogy átverjenek,"

jegyezte meg. Szerinte most taktikát váltottak és nem őt, hanem menedzser-edzőjét, Sávolt Attilát támadják. Arra kérdésre, hogy elképzelhetőnek tartja-e, hogy kibékülnek a szövetség vezetőivel, azt válaszolta, hogy 

"nem tartom valószínűnek, hogy megállapodunk a szövetséggel. Ezzel a szövetséggel biztosan nem. Járjuk a magunk útját, szerencsére sokan vannak Magyarországon, akik így is hisznek, bíznak bennem, támogatnak."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.