Fucsovics szerint a szövetségben már "annyi a csúsztatás, a manipuláció, a hazugság, hogy az nem tartható sokáig"

sport
2018 október 07., 10:23
comments 47

"Egyszer találkozott a menedzseremmel, de nem derült ki, hogyan szeretné megoldani a problémákat," mondta a Nemzeti Sportnak adott interjújában Fucsovics Márton a tenisz szövetség elnökéről, a fideszes Szűcs Lajosról. A sportoló szerint sajnálatos, ami a szövetségben zajlik. Szerinte már

"annyi a csúsztatás, a manipuláció, a hazugság a kommunikációjukban, a működésükben, hogy az nem tartható sokáig."

Kijelentette: "én csak annyit szeretnék, hogy azt megkapjam, ami az enyém, de nem a szövetségtől, mert nincs mire, nincs szerződésem. Richter Attilától várom, hogy utalja át a szponzori pénzeimet, amelyeket a saját cégébe utaltatott és eddig „elfelejtett” nekem továbbítani, pedig én minden vállalást pontosan teljesítettem." Hozzátette, hogy ezügyben már ügyvédhez fordult.

"Méltatlan helyzet ez, ami nagyon nem az én világom. Teniszező vagyok, de azt nem hagyom, hogy átverjenek,"

jegyezte meg. Szerinte most taktikát váltottak és nem őt, hanem menedzser-edzőjét, Sávolt Attilát támadják. Arra kérdésre, hogy elképzelhetőnek tartja-e, hogy kibékülnek a szövetség vezetőivel, azt válaszolta, hogy 

"nem tartom valószínűnek, hogy megállapodunk a szövetséggel. Ezzel a szövetséggel biztosan nem. Járjuk a magunk útját, szerencsére sokan vannak Magyarországon, akik így is hisznek, bíznak bennem, támogatnak."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.