Hosszú Katinka az edzőváltásról: Természetesen vannak az emberben kételyek, kérdések

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Bár kétszáz háton az idei legjobbját úszta, mégsem lehet elégedett, mondta Hosszú Katinka újságírók előtt a budapesti világkupa szombati zárónapján. Hozzátette: 

"de ha arra gondolok, hogy csupán két hónapja edzem úgy, ahogy nekem kell, sokkal hamarabb elértem idáig." 

Bevallotta, hogy a glasgow-i Európa-bajnokság után még nem volt biztos abban, hogy ilyen formában tud úszni a Duna Arénában. Kérdezték arról is, hogy Shane Tusup után milyen az edzőjével, Petrov Árpáddal a munka. 

„Amikor egy ilyen nagy váltás jön, akkor természetesen vannak az emberben kételyek, kérdések, ám ezeket el kell hessegetni, bele kell állni. Ha vannak hibák, azokat azonnal orvosolni kell és ez nagyon jól megy,"

mondta Hosszú. Petrovval megbeszélték már az elején, hogy nagyon őszintén állnak neki ennek a közös munkának. (Nemzeti Sport)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.