Márki-Zay: Elismerem, győzött Lázár János!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az elmúlt hét eseményei annyira felzaklatták, hogy azt írta Facebook-oldalára a hódmezővásárhelyi polgármester, hogy

"ELISMEREM: GYŐZÖTT LÁZÁR JÁNOS!..ÉS VESZÍTETTEK A VÁSÁRHELYI GYEREKEK."

Márki-Zay Péter három pontban fogalmazta meg, hogy mit szeretne elérni: 

  1. A képviselő-testület oszlassa fel magát, hogy kiírhassanak új önkormányzati választást. 
  2. A kormány vállalja át Lázár János felelőtlen gazdálkodásának következményeit, vagy legalább nyújtson a városnak reorganizációs hitelt. A polgármester szerint "Lázár úr és a város gazdálkodását évekig irányító VÉGH IBOLYA nemcsak a babakötvényesek 800 millióját nem utalta át, de szabálytalanul működésre használt fel 1,9 milliárd pályázatos pénzt, valamint 3 milliárd forint kifizetetlen követelést és milliárdos BM-visszafizetéseket hagyott ránk."
  3. MENTSÜK MEG EGYÜTT A STRANDOT, A VTV-t, és a SPORTEGYESÜLETEKET! Szerinte ha az adósságátvállalás sikeres, akkor marad ezekre pénz.

Márki-Zay hosszú Facebook-bejegyzésben írja le, hogy mi vezetett idáig. Többek közt ide sorolta, hogy Lázár János átirányíttatta a városban működő cégek TAO-támogatását Makóra, és, hogy a fideszes többségű képviselő-testület rendre a helyiek érdekében ellen, a gyerekek ellen szavaz. Például " Lázár emberei lemondták a minden évben Mikuláskor megrendezett cirkuszt, az árra hivatkozva - miközben az ár tavaly is ennyi volt és a bevételek azt egyébként is fedezik."

"A HÉTEN TILTAKOZÓ NAGYGYŰLÉST ÉS EGYBEN A SPORTOLÓ GYEREKEK SZÜLEINEK FOGADÓÓRÁT SZERVEZÜNK A STADIONNÁL,"

írja a polgármester. Hozzáteszi: "az időpontot igyekszünk úgy meghatározni, hogy az egyesületek és a HMSZ Zrt. vezetői mellett Lázár János úr is jelen lehessen, nagyon szeretném látni, ahogy bátran a gyerekek szemébe néz..."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.