Ötezer embert keresnek az indonéziai cunami után

Eddig összesen 1763 holttestet találtak meg Sulawesi szigeténél, ahol egy 7,5 erősségű földrengés következtében cunami sújtott le a partvidékre. 

A katasztrófavédelem vasárnapi közlése szerint 5000 emberről sejtik, hogy még a romok alatt van, a számot Balaroa és Petobo teleplüések vezetőinek becslései alapján határozták meg. A keresést október 11-ig folytatják.

Továbbra is rengetegen, kétszázezren vannak otthon és élelmiszer nélkül, számukra a katonaság szállít segélyeket, 82 ezren dolgoznak a mentésen. (DW)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.