Tömegverekedéssel ért véget a Nurmagomedov-McGregor harc

Vasárnapra virradó éjjel csapott össze a világ legnépszerűbb harcosa, az ír Conor McGregor és a veretlen világbajnok, az orosz Habib Nurmagomedov a Las Vegas-i  MMA-gálán. A meccsen végig az orosz dominált:

A negyedik menetben az ír mögé került és egy fojtással győzött is. Ekkor elszabadult a pokol:  

Nurmagomedov kiugrott a nézők közé, hogy megverje McGregor csapattársát, Dillon Danist is. 

Ekkor mindenki az orosznak esett, a csarnokban lévő szurkolók többsége ugyanis McGregornak drukkolt. Ezután a ketrecben is egymásnak estek.

Az orosz végül rendőrök gyűrűjében hagyta el a csarnokot:

Nurmagomedov győzelmét már úgy hirdették ki, hogy egyik sportoló sem volt már a ketrecben, így a szokásos meccs utáni nyilatkozatok is elmaradtak. A gála szervezőinek legfrissebb közlése szerint Nurmagomedov csapatából három embert vett őrizetbe a rendőrség. (via NSO)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.