Gigantikus dugót okozott a Budapestre érkezett diktátor

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az ATV tett közzé egy felvételt arról, hogy több kilométeres dugó alakult ki a ferihegyi gyorsforgalmi úton, és a beszámoló szerint voltak, akik a taxikból kiszállva gyalog indultak meg a reptér felé.

A dugót az okozza, hogy jelentős területeket zártak le Budapesten, miután megérkezett Recep Tayyip Erdogan. Az autokrata vezető kedd délutánig fog a magyar vezetőkkel parolázni, addig további jelenős lezárásokra kell számítani. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.