Ha horgász vagy, el fogsz ájulni ettől az antik fotógyűjteménytől!

Lehengerlő fotógalériát tett közzé a mult-kor.hu olyan múlt századi fényképekből, amiken büszke élő horgászok pózolnak döglött halakkal. Alantás műfaj, ugye? Mutatom is az én legutóbbi ilyen képemet a múlt hétről:

De el kell ismernem, hogy a régi fotók jobbak. Sokkal! Nem függetlenül attól, hogy a jelek szerint a pecázás csak az elmúlt pár évtizedben lett ennyire kizárólagosan férfibuli.

A teljes galéria itt lapozgatható végig.

A tippet köszönjük Andrásnak.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.