Ilyen az, amikor egy amerikai rapper megpróbál fejberúgni egy metálénekest koncert közben, de elbénázza

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Insane Clown Posse (ICP) rapduó állítólag a 90-es évek óta utálja a Limp Bizkit énekesét, amiért Fred Durst egyszer elhívta őket egy turnéra, majd az utolsó pillanatban mégis visszamondta az egészet. 

Most hétvégén mindkét banda fellépett New Jersey-ben egy fesztiválon, Shaggy 2 Dope, az ICP tagja pedig a Limp Bizkit-koncert közben felszaladt a színpadra,

és látványos repülőrúgással megpróbálta leteríteni Fred Durstot.

Ha sikerült volna neki, az énekes valószínűleg lerepül a színpadról, de csúnyán elbénázta, illetve Durst nagy szerencséjére éppen előrehajolt, így a rapper lába nem érte el a fejét. A biztonságiak pedig azonnal elkapták, és egy kisebb dulakodás után levitték a színpadról.

Az elszerencsétlenkedett rúgást meg lehet nézni elölről (akció 2.20-tól):

Illetve hátulról is:

(AVNews)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.