Volner János szerint a Jobbik vezetői közül többen közös listát akarnak az LMP-vel

POLITIKA
2018 október 08., 07:16
comments 145

A Jobbik több vezetője is azt szorgalmazta a párt csütörtöki elnökségi ülésén, hogy jövőre az EP-választásra az LMP-vel állítsanak közös listát, mondta az ATV reggeli műsorában Volner János, a párt egyik alelnöke. Volner, akit a Jobbik parlamenti frakciójából már kizártak, nem bocsátkozott részletekbe, és mást nem is volt hajlandó elárulni az elnökségi ülésről.

Volner szerint Sneider Tamás pártelnök, az egykori egri szkinhedvezér és helyettese, Gyöngyösi Márton a baloldalra próbálja kormányozni a Jobbikot. Ez Volner szerint taktikai hiba volna, mert így "a Fidesz konkurencia nélkül marad a jobboldali térfélen". Ez pedig szerint kizárólag a Fidesz érdeke.

Volner arról is beszélt, hogy nagyon komoly, "feloldhatatlan" értékrendi konfliktusai vannak a Jobbik jelenlegi vezetésével. A frakcióból történt kizárása ellenére sem akar viszont távozni a pártból. Inkább azt szeretné elérni, hogy tisztújítást tartsanak a pártban, mert szeretné lecserélni a jelenlegi pártvezetést. (Via ATV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.