Volner János szerint a Jobbik vezetői közül többen közös listát akarnak az LMP-vel

A Jobbik több vezetője is azt szorgalmazta a párt csütörtöki elnökségi ülésén, hogy jövőre az EP-választásra az LMP-vel állítsanak közös listát, mondta az ATV reggeli műsorában Volner János, a párt egyik alelnöke. Volner, akit a Jobbik parlamenti frakciójából már kizártak, nem bocsátkozott részletekbe, és mást nem is volt hajlandó elárulni az elnökségi ülésről.

Volner szerint Sneider Tamás pártelnök, az egykori egri szkinhedvezér és helyettese, Gyöngyösi Márton a baloldalra próbálja kormányozni a Jobbikot. Ez Volner szerint taktikai hiba volna, mert így "a Fidesz konkurencia nélkül marad a jobboldali térfélen". Ez pedig szerint kizárólag a Fidesz érdeke.

Volner arról is beszélt, hogy nagyon komoly, "feloldhatatlan" értékrendi konfliktusai vannak a Jobbik jelenlegi vezetésével. A frakcióból történt kizárása ellenére sem akar viszont távozni a pártból. Inkább azt szeretné elérni, hogy tisztújítást tartsanak a pártban, mert szeretné lecserélni a jelenlegi pártvezetést. (Via ATV)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.