A Jobbik szóvivője nem válaszolt a simicskázós kérdésekre, inkább perceken keresztül osztotta az Echo TV-t

media
2018 október 10., 19:24
comments 115

Nem én kezdtem, képviselő úr, hanem ön kezdte! - hangzik el egy ponton az óvodások kedvenc érve Velkovics Vilmos szájából. Addigra már konkrétan párhuzamosan hadartak maguk elé Jakab Péter Jobbik-szóvivővel.

Az Echo TV műsorvezetője máshogy képzelte el ezt az interjút, a kormánymédiában az utóbbi napokban futtatott jobbikos botrányokat akarta végigvenni. A felvezetésben tökéletes töménységben foglalta össze, mire számíthatunk:

link Forrás

Jakab viszont szemmel láthatóan nem azért ült be a stúdióba, hogy ezekre, vagy bármilyen más kérdésre válaszoljon. Az első 4-5 percben nem is nagyon csinált mást, mint egy előre bekészített monológban szapulta az Echo TV-t és a fideszes médiát úgy általában. Külön üzent Bayer Zsoltnak, aki ugyanebben a stúdióban így beszélt Jakabról:

„És ha lesznek ivadékai, azoknak lesz örök szégyene, hogy ilyen kis ótvar rohadék volt a felmenőjük.”

Erre válaszolt a jobbikos:

link Forrás

Ezek után Jakab már hajlandó volt válaszolni a kérdésekre, de a beszélgetés ettől sem lett kimondottan emelkedett. A maga módján talán az a legtanulságosabb rész, amikor Velkovics - a frakcióból kilépő Volner János nyomán - hosszan lovagol rajta, hogy a Jobbik lepaktált Sorossal, mert többször feltűnt a rendezvényeiken Teplán István, a CEU egyik alapítója. Jakab erre azzal vág vissza, hogy Teplánt 2013-ban nevezte ki miniszteri megbízottnak az Orbán-kormány, nekik viszont semmilyen hivatalos kapcsolatuk nem volt vele. Velkovics ezt elengedi a füle mellett, és újra és újra ki akarja mondatni a szóvivővel, hogy ők kapcsolatban állnak Soros emberével.

A végén szót ejtettek a televízió tulajdonosáról is:

Mészáros Lőrinc elveszi az emberek pénzét!

Miről beszél, képviselő úr? Hetet-havat összehord!

link Forrás

Aki még szeretne ebből, az mindenképpen nézze meg a teljes beszélgetést itt!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.