Egy ország nyelve hegyén volt ott a kérdés, amit Mádai Vivien végre feltett Rogán Cecíliának a TV2-n

2018 október 10., szerda 13:07
544

A hétvégén megtartották a 33. Spar Budapest Maratont, így hát mi sem volt természetesebb annál, mint hogy kedd reggel a TV2 Mokka című műsorában a téma szakértőjét, Rogán Cecíliát kérdezték az eseménnyel kapcsolatban. A téma: Rogán Cecília az egész családra átragasztotta a futás iránti szenvedélyét.

Andy Vajna kormánybiztos tévéjének műsorvezetői, Istenes László és Mádai Vivien műsorvezetők derekasan helytálltak, felkészülten várták a propagandaminiszter feleségét – aki négyes váltóban állta ki a versennyel járó elképesztő fizikális és pszichikális terhelést –, illetve a fiait.

Forrás: tv2.hu

Egy ország nyelvén voltak ott a kérdések, amiket a futó, feleség, édesanya és vállalkozó Mádaitól és Istenestől kapott:

 • Mádai: „Na meséljetek róla, hogy éltétek meg!”
 • Istenes: „Mi a jó a futásban, tényleg, könyörgöm, mondjátok el nekem!”
 • Mádai: „Ti mennyit futottatok, Dani?”
 • Istenes: „Nehéz volt?”, „Mondjuk a suliban is futtok ennyit, nem?”, „Sulikör van?”
 • Mádai: „Mennyit gyakoroltatok rá, vagy van közös családi program, amikor így elmentek, és volt olyan, amikor így azt mondtátok, hogy: »Oké, akkor most menjünk el futni, és vigyük el a fiúkat is!«?”
 • Mádai: „Hatodik versenyed volt, ugye, a Spar Maraton?”, „Néhány hónapja futsz, és tulajdonképpen túl vagy hat versenyen?”, „És akkor minden hónapra egyet beiktatsz, vagy hogy kell ezt elképzelni?”

Mádai: „Anyuka vagy, dolgozol, rengeteg dolgot csinálsz, és nagyon sok nőnek mutatsz példát azzal, hogy mondjuk most felkészülsz a maratonra. Mit gondolsz, egyébként, mennyire fontos mutatni ezt a – tulajdonképpen – mintát, akár a családnak, akár a közvetlen környezetnek, hogy a futás jó, és egyébként meg maga a sport is egy nagyon fantasztikus dolog?”

 • Istenes: „Te reggeli futó vagy egyébként, tehát reggel szeretsz futni?”
 • Mádai: „Mennyit gyakorolsz egy héten: mindennap mész, vagy azért van olyan, hogy egy pici kimarad?”
 • Mádai: „Cili, neked? Megcsinálod a félmaratont, és utána elképzelhető, hogy mondjuk a maratont is bevállalod?”, „Mikor tervezed lefutni a félmaratont?”
Forrás: tv2.hu

Egy ország nyelve hegyén voltak a kérdések, nem leszek akkora szemét, hogy minden érdeklődőt megfosszak attól, hogy első kézből értesüljön a válaszokról, úgyhogy nézze meg a videót minden Rogán Cecília-rajongó!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

 1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
 2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
 3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt