Ellopták Geraint Thomas Tour de France-serlegét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kétségbeesett sajtközleményben jelentette be a Sky profi kerékpároscsapat, hogy eltűnt az a serleg, amit Geraint Thomas kapott a 2018-as Tour de France-győzelméért.

Fotó: MUSTAFA YALCIN/Anadolu Agency

A közlemény szerint a serleget kölcsönadták a Pinarello kerékpárgyártó cégnek, amely a Sky biciklijeit is készíti, hogy kiállíthassák azt egy birminghami bringás vásáron. Ennek lebontása közben a serleget néhány pillanatig őrizetlenül hagyták, ami elég is volt a tolvajoknak, akik ellopták a trófeát.

A nehezen eladható tárgyat most a rendőrség keresi. Geraint Thomas is nagyon szomorú, de azt nyilatkozta, hogy a szép emlékei még fontosabbak, azokat meg nem lehet lenyúlni.


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.