Ellopták Geraint Thomas Tour de France-serlegét

sport
2018 október 10., 06:39

Kétségbeesett sajtközleményben jelentette be a Sky profi kerékpároscsapat, hogy eltűnt az a serleg, amit Geraint Thomas kapott a 2018-as Tour de France-győzelméért.

photo_camera Fotó: MUSTAFA YALCIN/Anadolu Agency

A közlemény szerint a serleget kölcsönadták a Pinarello kerékpárgyártó cégnek, amely a Sky biciklijeit is készíti, hogy kiállíthassák azt egy birminghami bringás vásáron. Ennek lebontása közben a serleget néhány pillanatig őrizetlenül hagyták, ami elég is volt a tolvajoknak, akik ellopták a trófeát.

A nehezen eladható tárgyat most a rendőrség keresi. Geraint Thomas is nagyon szomorú, de azt nyilatkozta, hogy a szép emlékei még fontosabbak, azokat meg nem lehet lenyúlni.


Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.