Ellopták Geraint Thomas Tour de France-serlegét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kétségbeesett sajtközleményben jelentette be a Sky profi kerékpároscsapat, hogy eltűnt az a serleg, amit Geraint Thomas kapott a 2018-as Tour de France-győzelméért.

Fotó: MUSTAFA YALCIN/Anadolu Agency

A közlemény szerint a serleget kölcsönadták a Pinarello kerékpárgyártó cégnek, amely a Sky biciklijeit is készíti, hogy kiállíthassák azt egy birminghami bringás vásáron. Ennek lebontása közben a serleget néhány pillanatig őrizetlenül hagyták, ami elég is volt a tolvajoknak, akik ellopták a trófeát.

A nehezen eladható tárgyat most a rendőrség keresi. Geraint Thomas is nagyon szomorú, de azt nyilatkozta, hogy a szép emlékei még fontosabbak, azokat meg nem lehet lenyúlni.


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.