Óriási WIN, összegyűlt a pénz a parkolós videóra!

video
2018 október 10., 10:11
comments 53

Drága olvasók, ez a videó már nem nektek fog készülni, hanem a tiétek lesz, ugyanis ti finanszírozzátok. Az akció sikeres volt, ezért jóval a határidő idő előtt, október 12-én, péntek éjfélkor lezárjuk a gyűjtést. Addig még lehet vásárolni támogatói jegyet vagy lehetsz kiemelt mecénása a fővárosi parkolás sötét ügyeiről szóló anyagnak, és választhatod a nagyobb csomagot.

Hálásak vagyunk a lehetőségért, és már nagy erőkkel dolgozunk az anyagon. A bemutató időpontjáról minden támogatót levélben értesítünk. Az estén levetítjük a videót, utána pedig beszélgetni lehet az alkotókkal.

Itt vásárolhatsz jegyet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt