Totális mozgósítás: Rihanna is felszólította a rajongóit, hogy regisztráljanak a választásra

Taylor Swift politikai coming outja után Rihanna is felszólította a követőit az Instagramján, hogy regisztráljanak a novemberi időközi választások előtt. Előtte már Chance the Rapper és John Legend is beszállt a mozgósító kampányba.

Fotó: Vianney Le Caer/Vianney Le Caer/Invision/AP

Jó reggelt Amerika. Ki van már ébren ma reggel. És ki van ébren?”- írta az énekesnő a 65 millió követőjének, és az üzenethez mellékelte a különböző államokban érvényes regisztrációs határidőket, mivel 14 államban aznap volt az utolsó lehetőség. Azt írta nekik, az a legnagyobb felelősség, hogy irányítsák a jövőjüket, a jövő pedig most kezdődik.

Miután Taylor Swift arra biztatta a követőit, hogy a Tennessee államban induló demokrata jelöltre szavazzanak, az ott élők rekordszámban regisztrálnak szavazásra. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.