Úgy néz ki, hogy inkább a kormánypárti jelöltnek segít be a XVI. kerületi önkormányzat a világ legrosszabbul photoshopolt ellenzéki politikusával szemben

Több 444 videó?
Szeretném

Szeptember végén lett világhírű Kóczán Károly, a Momentum XVI. kerületi képviselőjelöltje, miután a kerületi DK egészen virtuóz módon photoshopolt tömeget az ellenzéki jelölt egyik kampányrendezvényére.

Lehet, hogy ezt a hirtelen jött ismertséget akarta ellensúlyozni a helyi fideszes önkormányzat, amikor hétfőn a következő esemény hirdetését osztották meg hivatalos Facebook oldalukon.

Október 13-án Azbej Tristan az üldözött keresztényekért felelős államtitkár (aki előbb megalapított a külföldön dolgozó magyar fiatalokat hazacsábító Gyere Haza mozgalmat, majd elment külföldre dolgozni) beszél az üldözött keresztényekről a XVI. kerületi önkormányzat támogatásával, a Szent Mihály templomban, az est házigazdája pedig véletlenül Horváth Ádám, a Kóczánnal szemben induló fideszes képviselőjelölt.

Az ellenzéki Kóczán Facebook oldalán méltatlankodik az önkormányzat szerepvállalása miatt, pedig hol van ez ahhoz képest, amikor a XVIII. kerület kiadott egy kalendáriumot, aminek majdnem minden oldalán ott van ugyanaz a fotó Kucsák László fideszes képviselőről, és a keresztrejtvény megfejtése is az, hogy Kucsák László.