Eltiltás helyett auschwitzi tanulmányútra küldi az antiszemita szurkolóit a Chelsea

Az angol klubnál rájöttek, hogy nem elég csak hosszabb időre eltiltani a rasszista vagy antiszemita szurkolókat. Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa, aki maga is zsidó származású, elkötelezett, hogy tegyenek a szurkolók között terjedő antiszemitizmus ellen. Ezért a meccsektől való eltiltás helyett meg akarják adni a lehetőséget nekik, hogy az auschwitzi koncentrációs táborban képzéseken vegyenek részt.

Ha csak kitiltod az embereket, sosem tudod megváltoztatni a viselkedésüket”-mondta a programról a Chelsea ügyvezetője. Beszélt arról is, hogy korábban egyszerűen kiemelték őket a tömegből, és eltiltották három évre. Most meg akarják értetni a rasszista szurkolókkal, miért rossz, amit csináltak.

A Chelsea korábban nyilvánosan kritizálta a saját szurkolóit, amiért azok tavaly, egy Tottenham elleni meccsen antiszemita jelszavakat skandáltak. A klub már korábban is küldött delegációt Auschwitzba az Élet menetére, júniusban pedig 150 alkalmazott és szurkoló látogatott el az emlékhelyre. (Guardian)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.