Emberi csontokat találtak a Dunából kihúzott Fordban

A Blikk számolt be arról, hogy szerda este egy roncsot húztak ki a Dunából Dunakesziből, az összetört Ford Escortban emberi csontokat találtak. Az Index úgy tudja, hogy egy helybeli fedezte fel a mederben lévő autót, ő értesítette a rendőrséget. Elmondása szerint a katasztrófavédelem búvárai fedezték fel az emberi maradványokat, ezután húzták partra a kocsit, 

ami már évek óta a Dunában lehetett.

Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A lap kérdésére András Tamás rendőr alezredes, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, valóban találtak emberi maradványokat az autóban. Bűncselekmény gyanúja eddig nem merült fel, tette hozzá, közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az ügyet. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.