Emberi csontokat találtak a Dunából kihúzott Fordban

A Blikk számolt be arról, hogy szerda este egy roncsot húztak ki a Dunából Dunakesziből, az összetört Ford Escortban emberi csontokat találtak. Az Index úgy tudja, hogy egy helybeli fedezte fel a mederben lévő autót, ő értesítette a rendőrséget. Elmondása szerint a katasztrófavédelem búvárai fedezték fel az emberi maradványokat, ezután húzták partra a kocsit, 

ami már évek óta a Dunában lehetett.

Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A lap kérdésére András Tamás rendőr alezredes, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, valóban találtak emberi maradványokat az autóban. Bűncselekmény gyanúja eddig nem merült fel, tette hozzá, közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az ügyet. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.