Emberi csontokat találtak a Dunából kihúzott Fordban

bűnügy
2018 október 11., 08:56

A Blikk számolt be arról, hogy szerda este egy roncsot húztak ki a Dunából Dunakesziből, az összetört Ford Escortban emberi csontokat találtak. Az Index úgy tudja, hogy egy helybeli fedezte fel a mederben lévő autót, ő értesítette a rendőrséget. Elmondása szerint a katasztrófavédelem búvárai fedezték fel az emberi maradványokat, ezután húzták partra a kocsit,

ami már évek óta a Dunában lehetett.

photo_camera Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A lap kérdésére András Tamás rendőr alezredes, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, valóban találtak emberi maradványokat az autóban. Bűncselekmény gyanúja eddig nem merült fel, tette hozzá, közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az ügyet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.