Hosszú Katinka: Több lettem a házasság és a válás által is

A törékeny bajai kislány erősebb lett. Úgy érzem, több lettem a házasság és a válás által is, mondta a Nők Lapjának adott interjújában Hosszú Katinka. A Bors által szemlézett beszélgetés során válásáról kijelentette: nem élte meg azt kudarcként. Szerinte Shane Tusuppal különösen bonyolult volt a kapcsolatuk, 

"hiszen emberileg, szakmailag és üzletileg is kapcsolódtunk, és ezt a hármas kötődést iszonyúan nehéz egyenként szétszálazni. Erről az egészről a maga teljességében, összetettségében ma még nem tudnék beszélni, de feltett szándékom, hogy egyszer mindent elmondok, hogy mások tanulhassanak belőle."

Bevallotta: nem tudna lemondani az úszás adta adrenalinmámorról. "Az a felfokozottság, az a kívül kerülés téren és időn, az az önfeledtség, amit a siker ad, amikor elsőként megérintem a medence falát, felnézek az eredményjelzőre, és látom kiírva a nevemet, az csodálatos," tette hozzá. Azt, hogy együtt van-e valakivel, nem árulta el.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.