Letartóztattak egy amerikai repülőgépgyárakban kémkedő kínait

Még április elején tartóztatták le Belgiumban azt a kínai férfit, aki az amerikai nemzetbiztonsági hivatal szerint a kínai állambiztonsági minisztériumnak kémkedett 2013 óta az Egyesült Államokban. A kedden kiadott Hszü Jan-csün a gyanú szerint

az amerikai repülőgépiparra és űrhajózásra vonatkozó ipari és kereskedelmi kémkedést végzett. 

A férfit kiadatása óta egy ohiói börtönben őrzik. Szerdán az ohiói Cincinatti vádesküdtszéke emelt vádat ellene. A vádirat szerint Hszü az elmúlt öt évben amerikai repülőgépgyártóktól és iparági szakemberektől próbált "rendkívül érzékeny" műszaki információkat megszerezni. (TheNewYorkTimes)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.