Marco Rossi: A játékosok most már jobban tudják és értik, mit várok tőlük

sport
2018 október 11., 08:39
comments 32

A magyar válogatott utazása előtt a Liszt Ferenc-repülőtéren tartott sajtótájékoztatón Marco Rossi szövetségi kapitány kijelentette:

"a játékosok most már jobban tudják és értik, mit várok tőlük. Szerencsére mindenben hallgatnak ránk." 

A péntek esti görögök elleni Nemzetek Ligája meccsről elmondta: 

"felszabadultan kell pályára lépnünk, senkitől sem kell félnünk, ha erre képesek vagyunk, akkor boldogok lehetünk."

Az új kerettag, Willi Orban beilleszkedése jól halad, zökkenőmentes.

"Bár az idő sosem elég, lépésről lépésre fejlődünk taktikailag. Ha valami rosszul sül el, akkor az az én felelősségem lesz,"

jelentette ki Rossi. Azzal, hogy Magyarország idegenben még sosem győzte le Görögországot, nem akar foglalkozni, mert mint mondta, ő még sosem játszott ott, így nem is nyerhetett és nem is veszíthetett. Arra a kérdésre, hogy elképzelhetőnek tartja-e a soron következő két meccsen a hat pont megszerzését, úgy válaszolt, a futballban minden lehetséges. (NSO/MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.