Orbán: A magyar közéletben egyfajta kötelező álszerénység van, úgy kell csinálni, mintha kisebbek lennénk

A magyar közéletben és sportvezetésben "egyfajta kötelező álszerénység" van, és "amikor siker van, van egy elvárás, hogy úgy kell csinálni, mintha kisebbek lennénk". Ez baj, ha van mire és kire büszkének lenni, igenis legyünk büszkék, mondta Orbán Viktor csütörtök délelőtt a pécsi Nemzeti Kosárlabda Akadémia átadási ünnepségén. A független sajtó kizárásával tartott rendezvényen mondott beszédében a miniszterelnök kijelentette:

"kevés igazi minőségi akadémia van minden sportágban, de a kosárlabdában nem indokolatlan a Nemzeti Kosárlabda Akadémia névválasztása, mert ehhez foghatót sehol az országban nem talál az ember."

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Szerinte a kormányzati munkának 

"a sok konfliktus és nyűg mellett van néhány szép pillanata",

mint ez az átadó. Hangsúlyozta: akadémiákat egyéniségek köré lehet építeni, jelen esetben ez Rátgéber László. De a kajakos Kovács Katalinnal és az úszó Hosszú Katinkával is közel járnak a megállapodáshoz. (MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.