A 6-os mezszámot kapta Orbán a válogatottban

sport
2018 október 12., 13:07
comments 45

A magyar válogatott legfrissebb tagja a hatos számot kapta, tudatta az MLSZ Twitteren. A Németországban nevelkedett Willi Orban a szövetségtől azt kérte, hogy eredeti, magyar írásmód szerint, 

Orbánként 

kerüljön a neve a címeres mezre.

link Forrás

Marco Rossi még nem hirdette meg a kezdő tizenegyet a péntek esti görögök elleni Nemzetek Ligája mérkőzésre, de a csütörtök esti athéni sajtótájékoztatóján kijelentette:

"az aktuális formát, a pszichés és fizikai állapotot figyelembe véve kell döntést hozni, annak érdekében, hogy a legjobb állapotban lévő játékosok jussanak szerephez a kezdő tizenegyben. Azt sem szabad elfelejteni, hogy három napon belül két mérkőzés vár ránk, és ennek megfelelően kell gondolkodnunk."

Az újonc lengyel-német-magyar Orbanról elmondta, hogy 

"egy fizikálisan erős, jó játékos, akinek nemcsak játéktudása kiemelkedő, hanem személyisége, hozzáállása is példaértékű, nem véletlen, hogy csapatkapitány a Bundesliga egyk élcsapatában. 

Mindenki azt várja tőle, hogy nemcsak hozzállásával tűnik ki a csapatból, hanem biztonságot ad majd a védelemben."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.