A legrosszabb forgatókönyv jött össze a válogatottnak

Bár Marco Rossi szövetségi kapitány a péntek esti athéni mérkőzés előtt hangsúlyozta, hogy nem érdekli a múlt, nem sikerült változtatni azon, hogy

a magyar labdarúgó-válogatott még soha nem tudott nyerni Görögországban. 

A magyar válogatott újoncot is avatott, a kezdőcsapatban rögtön helyet kapott a német-lengyel-magyar Willi Orbán, de hiába. A mérkőzés elején fegyelmezetten játszó magyar csapat nem jutott igazán veszélyes helyzetig, a meglepetés elmaradt. Mitroglou pontos fejesével a 65. percben megszerezte a mérkőzés egyetlen gólját, a hátralévő időre ráült a meccsre a görög csapat. 

A válogatott számára a legrosszabb forgatókönyv lett valóság: nemcsak kikaptak, de a finnek nyertek, 

így a harmadik fordulót követően a harmadik helyre csúsztak vissza a csoportban.

Remény is csak akkor lesz, ha Észtország ellen győznek Talinban.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.