A legrosszabb forgatókönyv jött össze a válogatottnak

sport
2018 október 12., 18:48
comments 152

Bár Marco Rossi szövetségi kapitány a péntek esti athéni mérkőzés előtt hangsúlyozta, hogy nem érdekli a múlt, nem sikerült változtatni azon, hogy

a magyar labdarúgó-válogatott még soha nem tudott nyerni Görögországban. 

A magyar válogatott újoncot is avatott, a kezdőcsapatban rögtön helyet kapott a német-lengyel-magyar Willi Orbán, de hiába. A mérkőzés elején fegyelmezetten játszó magyar csapat nem jutott igazán veszélyes helyzetig, a meglepetés elmaradt. Mitroglou pontos fejesével a 65. percben megszerezte a mérkőzés egyetlen gólját, a hátralévő időre ráült a meccsre a görög csapat. 

A válogatott számára a legrosszabb forgatókönyv lett valóság: nemcsak kikaptak, de a finnek nyertek, 

így a harmadik fordulót követően a harmadik helyre csúsztak vissza a csoportban.

Remény is csak akkor lesz, ha Észtország ellen győznek Talinban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.