Cracket hozott haza egy New York-i kislány az oviból

Sabrina Straker New York-i anyuka nagyot nézett, amikor 4 éves lánya átnyújtott neki egy kis dobozt, amiben a kislány állítása szerint fogak voltak, és az egyik kisfiútól kapta őket a bronxi óvodában, ahová hónapok óta jár. Az anyuka szerint azonban a dobozban nem fogak voltak, hanem

crack.

(A crack a a kokain szabad bázisú, elszívható formája.) A nő eleinte nem volt biztos abban, hogy mik a kis fehér darabkák, ezért elvitte őket a rendőrségre, ahol elmondták neki, hogy tényleg cracket hord haza a lánya.

A kislány az anyuka és a rendőrök meghökkenésére később elmondta azt is, hogy a fogak nagyon rossz ízűek. Kiderült, hogy a lány a szájába tette az egyik adagot, és valóban hiperaktív lett tőle, ezért kórházba szállították, ahol a drogtesztje valóban pozitív is lett crackre.

Sabrina Straker azóta kivette a lányát az oviból, és követeli az intézmény bezárását. A rendőrség is vizsgálja az ügyet. (Huffington Post)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.