Cracket hozott haza egy New York-i kislány az oviból

Sabrina Straker New York-i anyuka nagyot nézett, amikor 4 éves lánya átnyújtott neki egy kis dobozt, amiben a kislány állítása szerint fogak voltak, és az egyik kisfiútól kapta őket a bronxi óvodában, ahová hónapok óta jár. Az anyuka szerint azonban a dobozban nem fogak voltak, hanem

crack.

(A crack a a kokain szabad bázisú, elszívható formája.) A nő eleinte nem volt biztos abban, hogy mik a kis fehér darabkák, ezért elvitte őket a rendőrségre, ahol elmondták neki, hogy tényleg cracket hord haza a lánya.

A kislány az anyuka és a rendőrök meghökkenésére később elmondta azt is, hogy a fogak nagyon rossz ízűek. Kiderült, hogy a lány a szájába tette az egyik adagot, és valóban hiperaktív lett tőle, ezért kórházba szállították, ahol a drogtesztje valóban pozitív is lett crackre.

Sabrina Straker azóta kivette a lányát az oviból, és követeli az intézmény bezárását. A rendőrség is vizsgálja az ügyet. (Huffington Post)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.