Cracket hozott haza egy New York-i kislány az oviból

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Sabrina Straker New York-i anyuka nagyot nézett, amikor 4 éves lánya átnyújtott neki egy kis dobozt, amiben a kislány állítása szerint fogak voltak, és az egyik kisfiútól kapta őket a bronxi óvodában, ahová hónapok óta jár. Az anyuka szerint azonban a dobozban nem fogak voltak, hanem

crack.

(A crack a a kokain szabad bázisú, elszívható formája.) A nő eleinte nem volt biztos abban, hogy mik a kis fehér darabkák, ezért elvitte őket a rendőrségre, ahol elmondták neki, hogy tényleg cracket hord haza a lánya.

A kislány az anyuka és a rendőrök meghökkenésére később elmondta azt is, hogy a fogak nagyon rossz ízűek. Kiderült, hogy a lány a szájába tette az egyik adagot, és valóban hiperaktív lett tőle, ezért kórházba szállították, ahol a drogtesztje valóban pozitív is lett crackre.

Sabrina Straker azóta kivette a lányát az oviból, és követeli az intézmény bezárását. A rendőrség is vizsgálja az ügyet. (Huffington Post)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.