Elcsalták a meccset Paris Saint-Germain ellen, több tízmillió eurót kaszálhattak

A francia L'Équipe sportnapilap úgy tudja, hogy az UEFA bundagyanú miatt vizsgálja a múlt szerdai Crvena zvezda - Paris Saint-Germain Bajnokok Ligája csoportmeccset. Állítólag az európai szövetség jelzése után a pénzügyi visszaéléseket vizsgáló francia ügyészség már vizsgálatot is indított. A lap szerint a 6-1-es végeredmény nem véletlenül született: a belgrádi klub egyik vezetője, több közvetítőn keresztül

ötmillió eurót tett arra, hogy ötgólos vereséget szenved a csapata. 

Több tízmilliót kaszálhattak. Az online szerencsejátékok szabályozásáért felelős francia szervezet, nem észlelt gyanús fogadást ezzel a mérkőzéssel kapcsolatban. Azt, hogy hogyan, hány játékos közreműködésével befolyásolták a mérkőzést, egyelőre nem tudni. 

A PSG közleményben tudatta, hogy nem keresték még meg a klubot a meccs miatt. Az állítólagos fogadó, Dragan Dzsajics, a Crvena zvezda tiszteletbeli elnöke egy rádiónak azt mondta, hogy nem tud az ügyről. (NSO/MTI)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.