Elcsalták a meccset Paris Saint-Germain ellen, több tízmillió eurót kaszálhattak

sport
2018 október 12., 15:42

A francia L'Équipe sportnapilap úgy tudja, hogy az UEFA bundagyanú miatt vizsgálja a múlt szerdai Crvena zvezda - Paris Saint-Germain Bajnokok Ligája csoportmeccset. Állítólag az európai szövetség jelzése után a pénzügyi visszaéléseket vizsgáló francia ügyészség már vizsgálatot is indított. A lap szerint a 6-1-es végeredmény nem véletlenül született: a belgrádi klub egyik vezetője, több közvetítőn keresztül

ötmillió eurót tett arra, hogy ötgólos vereséget szenved a csapata.

Több tízmilliót kaszálhattak. Az online szerencsejátékok szabályozásáért felelős francia szervezet, nem észlelt gyanús fogadást ezzel a mérkőzéssel kapcsolatban. Azt, hogy hogyan, hány játékos közreműködésével befolyásolták a mérkőzést, egyelőre nem tudni.

A PSG közleményben tudatta, hogy nem keresték még meg a klubot a meccs miatt. Az állítólagos fogadó, Dragan Dzsajics, a Crvena zvezda tiszteletbeli elnöke egy rádiónak azt mondta, hogy nem tud az ügyről. (NSO/MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.