Kártérítési pert indít a szívműtétre váró elhunyt beteg családja

Az ATV Egyenes beszéd címá műsorának pénteki adásában jelentette be Dr. Ábrahám László ügyvéd, hogy

20 millió forintos kártérítésre perli a kardiológiai intézetből kirúgott orvos betegének a családja.

Az 55 éves szívbeteg férfi operációja elmaradt, mert a Gottsengen György Kardiológiai Intézetből kirúgták a beavatkozást végző Székely Lászlót. A műtét elmaradt, Székely helyettesítését nem tudták biztosítani, a férfi elhunyt. Az ügyvéd szerint mind Kovács Attila országos tisztifőorvos, mind a vizsgálatot végző Kollár professzor utalt egyértelműen arra, hogy a kórház hibázott, így van esély, hogy megtudjanak egyezni az intézménnyel. Hozzátette: ha a lezárult vizsgálat mégis azt állapítaná meg, hogy Székely László a felelős, akkor is az intézménynek kell fizetnie. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.