Kártérítési pert indít a szívműtétre váró elhunyt beteg családja

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az ATV Egyenes beszéd címá műsorának pénteki adásában jelentette be Dr. Ábrahám László ügyvéd, hogy

20 millió forintos kártérítésre perli a kardiológiai intézetből kirúgott orvos betegének a családja.

Az 55 éves szívbeteg férfi operációja elmaradt, mert a Gottsengen György Kardiológiai Intézetből kirúgták a beavatkozást végző Székely Lászlót. A műtét elmaradt, Székely helyettesítését nem tudták biztosítani, a férfi elhunyt. Az ügyvéd szerint mind Kovács Attila országos tisztifőorvos, mind a vizsgálatot végző Kollár professzor utalt egyértelműen arra, hogy a kórház hibázott, így van esély, hogy megtudjanak egyezni az intézménnyel. Hozzátette: ha a lezárult vizsgálat mégis azt állapítaná meg, hogy Székely László a felelős, akkor is az intézménynek kell fizetnie. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.