Kovács Zoltán megfejtette: Juncker bevándorláspárti, ezért akarja kizáratni a Fideszt a Néppártból

külföld
2018 október 12., 16:50
comments 116

Twitteren reagált a kormányszóvivő Jean-Claude Juncker Le Monde-nak tett nyilatkozatára. Az Európai Bizottság néppárti elnöke a lapnak kijelentette: Orbánnak nincs helye a Néppártban, mert 

"sok összeférhetetlenséget látok aközött, amit mond és azon kereszténydemokrata értékek között, amelyeken az EPP alapul.” 

Kovács Zoltán posztjában előbb kijelenti, hogy a nyilatkozat válaszra sem érdemes, mivel nem más, mint személyes bosszú, hiszen Orbán nem támogatta őt, amikor az elnöki posztért indult négy éve. Majd hozzáteszi:

"a személyes bosszút csak még egyértelműbbé teszik a migrációval kapcsolatos nézetkülönbségek. A magyar kormány soha nem fogja elfogadni azt a migrációpárti álláspontot, amelyet Juncker képvisel."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.