Kovács Zoltán megfejtette: Juncker bevándorláspárti, ezért akarja kizáratni a Fideszt a Néppártból

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Twitteren reagált a kormányszóvivő Jean-Claude Juncker Le Monde-nak tett nyilatkozatára. Az Európai Bizottság néppárti elnöke a lapnak kijelentette: Orbánnak nincs helye a Néppártban, mert 

"sok összeférhetetlenséget látok aközött, amit mond és azon kereszténydemokrata értékek között, amelyeken az EPP alapul.” 

Kovács Zoltán posztjában előbb kijelenti, hogy a nyilatkozat válaszra sem érdemes, mivel nem más, mint személyes bosszú, hiszen Orbán nem támogatta őt, amikor az elnöki posztért indult négy éve. Majd hozzáteszi:

"a személyes bosszút csak még egyértelműbbé teszik a migrációval kapcsolatos nézetkülönbségek. A magyar kormány soha nem fogja elfogadni azt a migrációpárti álláspontot, amelyet Juncker képvisel."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.