Kovács Zoltán megfejtette: Juncker bevándorláspárti, ezért akarja kizáratni a Fideszt a Néppártból

Twitteren reagált a kormányszóvivő Jean-Claude Juncker Le Monde-nak tett nyilatkozatára. Az Európai Bizottság néppárti elnöke a lapnak kijelentette: Orbánnak nincs helye a Néppártban, mert 

"sok összeférhetetlenséget látok aközött, amit mond és azon kereszténydemokrata értékek között, amelyeken az EPP alapul.” 

Kovács Zoltán posztjában előbb kijelenti, hogy a nyilatkozat válaszra sem érdemes, mivel nem más, mint személyes bosszú, hiszen Orbán nem támogatta őt, amikor az elnöki posztért indult négy éve. Majd hozzáteszi:

"a személyes bosszút csak még egyértelműbbé teszik a migrációval kapcsolatos nézetkülönbségek. A magyar kormány soha nem fogja elfogadni azt a migrációpárti álláspontot, amelyet Juncker képvisel."

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.