Orbán a görög neonáciknak is írt köszönőlevelet

külföld
2018 október 12., 08:27
comments 154

Orbán Viktor levélben mondott köszönetet az Európai Parlament azon képviselőinek, akik a Sargentini-jelentés elfogadása és a Magyarországra a jogállamiság követelményeinek megsértése miatt esetlegesen kivetett szankciók ellen szavaztak.

Kapott ilyen levelet a görög Arany Hajnal két EP-képviselője is.

Az Arany Hajnalt a görög média általában neofasiszta és neonáci pártként jellemzi, de ezt a párt vezetői visszautasítják. Annyi biztos, hogy az Arany Hajnal politikusai gyakran dicsértek náci német vezetőket, és a párt gyakran keveredett erőszakos botrányokba is. (Ekathimrini)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.