Térfigyelő kamerán követték, ahogy a hídról a Dunába ugrott

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Ráckevei Rendőrkapitányság szolgálatirányító-parancsnoka 2018. október 12-én 1 óra 9 perckor az egyik térfigyelő kamera képén arra lett figyelmes, hogy Ráckevén, az Árpád híd közelében egy ember az úttest közepén céltalanul sétál, majd elindul a híd felé. 

Az irányító a kamerával követte a személy mozgását, majd azt látta, hogy a híd korlátjára kezd el felmászni. Ekkor egy körzeti megbízott és egy járőr kollégájával a helyszínre indultak, ahova perceken belül kiértek. A helyszínen azt látták, hogy a vízben egy vastag ruházatot viselő, feltehetően eszméletlen nő sodródik, akinek azonnal a mentésére indultak. A körzeti megbízott ruházatát levéve a vízbe ugrott és a bajba került nőhöz úszott, társa segítette partra emelni, míg a szolgálatirányító- parancsnok egy lámpával folyamatosan megvilágította a mentésre szorulót, nehogy a sötétben szem elől tévesszék. Az időközben magához tért 74 éves hölgyet a partra vitték, ahol pokróccal és saját ruházatukkal a rendőrök betakarták, majd átadták az időközben a helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársainak.

(Police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.