Népszava: Karácsony előtt összevonhatják a Hír TV-t és az Echót

POLITIKA
2018 október 13., 08:18
comments 189

A Népszava értesülései szerint december 20-án bejelenthetik az Echo és a Hír TV összevonását. Ez nem is lenne akkora hülyeség, elvégre nagyjából ugyanazokat az üzeneteket mondják ugyanolyan műsorokban, ugyanazokkal a műsorvezetőkkel, ugyanazokkal a megszólalókkal, ugyanannak a fideszes közönségnek. Ez azóta van így, hogy Simicska Lajos kiszállt a médiából, és a Hír TV az Orbánnal már korábban kiegyezett Nyerges Zsolt kezébe került, aki át is adta a csatornát a fideszes médiabirodalom vezetőinek.

Az Echo TV-t épp a Hír TV fidesztelenítése miatt futtatták fel, Mészáros Lőrinc vette meg a csatornát Széles Gábortól, majd teletömték pénzzel.

A Népszava szerint decembertől a Hír TV arculatával, de az Echo felduzzasztott infrastruktúráját használva készülnének a műsorok.

Az Echo élére épp a napokban nevezték ki Vaszily Miklóst, aki az Origo vezérigazgatója volt akkor, amikor Sáling Gergő főszerkesztő kirúgása miatt felmondott a szerkesztőség nagy része, és megkezdődött a lap elfideszesedése. Vaszily ezután az MTVA-hoz igazolt, innen került az Echóhoz. (via hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.