Népszava: Karácsony előtt összevonhatják a Hír TV-t és az Echót

A Népszava értesülései szerint december 20-án bejelenthetik az Echo és a Hír TV összevonását. Ez nem is lenne akkora hülyeség, elvégre nagyjából ugyanazokat az üzeneteket mondják ugyanolyan műsorokban, ugyanazokkal a műsorvezetőkkel, ugyanazokkal a megszólalókkal, ugyanannak a fideszes közönségnek. Ez azóta van így, hogy Simicska Lajos kiszállt a médiából, és a Hír TV az Orbánnal már korábban kiegyezett Nyerges Zsolt kezébe került, aki át is adta a csatornát a fideszes médiabirodalom vezetőinek.

Az Echo TV-t épp a Hír TV fidesztelenítése miatt futtatták fel, Mészáros Lőrinc vette meg a csatornát Széles Gábortól, majd teletömték pénzzel.

A Népszava szerint decembertől a Hír TV arculatával, de az Echo felduzzasztott infrastruktúráját használva készülnének a műsorok.

Az Echo élére épp a napokban nevezték ki Vaszily Miklóst, aki az Origo vezérigazgatója volt akkor, amikor Sáling Gergő főszerkesztő kirúgása miatt felmondott a szerkesztőség nagy része, és megkezdődött a lap elfideszesedése. Vaszily ezután az MTVA-hoz igazolt, innen került az Echóhoz. (via hvg.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.