Népszava: Karácsony előtt összevonhatják a Hír TV-t és az Echót

A Népszava értesülései szerint december 20-án bejelenthetik az Echo és a Hír TV összevonását. Ez nem is lenne akkora hülyeség, elvégre nagyjából ugyanazokat az üzeneteket mondják ugyanolyan műsorokban, ugyanazokkal a műsorvezetőkkel, ugyanazokkal a megszólalókkal, ugyanannak a fideszes közönségnek. Ez azóta van így, hogy Simicska Lajos kiszállt a médiából, és a Hír TV az Orbánnal már korábban kiegyezett Nyerges Zsolt kezébe került, aki át is adta a csatornát a fideszes médiabirodalom vezetőinek.

Az Echo TV-t épp a Hír TV fidesztelenítése miatt futtatták fel, Mészáros Lőrinc vette meg a csatornát Széles Gábortól, majd teletömték pénzzel.

A Népszava szerint decembertől a Hír TV arculatával, de az Echo felduzzasztott infrastruktúráját használva készülnének a műsorok.

Az Echo élére épp a napokban nevezték ki Vaszily Miklóst, aki az Origo vezérigazgatója volt akkor, amikor Sáling Gergő főszerkesztő kirúgása miatt felmondott a szerkesztőség nagy része, és megkezdődött a lap elfideszesedése. Vaszily ezután az MTVA-hoz igazolt, innen került az Echóhoz. (via hvg.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.