Örökbefogadót keres Ebi, az ország minden bizonnyal legkövérebb tacskója

Ebi, a tacskó idős gazdájával élt, aki túletette és sajnos nem tudta eleget mozgatni sem, a kutya ezért brutálisa elhízott. Gazdája halála után az örökösöknek nem kellett, ezért az Eszkuláp Állatvédő Egyesülethez került, akik most próbálnak új gazdát keresni az állatnak.

„Kedves, barátságos, nyugodt kutyalány, de változni fog sokat, ahogy mennek le róla a kilók. Már most gazdihoz tudna költözni - ha valaki vállalja a diétát, óvatos mozgatást és azt, hogy csak egyetlen egy dolog lehet vele kapcsolatban hatalmas: a szeretet, amit kap”

- írják az állatról.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.