Története során először nyert tétmeccset Gibraltár, pedig az ellenfél még Liechtensteinnel is összekeverte őket

Gibraltár meglepetésre vendégként legyőzte Örményországot Jerevánban a Nemzetek Ligája szombati játéknapján. Ezzel az alig több mint 30 ezer fős ország válogatottja története során először nyert tétmeccset. 1-0-ra, büntetőből szerzett góllal.

Az estét ugyan kicsit beárnyékolta, hogy a házigazda összekeverte őket egy másik törpeállammal: a meccs előtt a liechtensteini himnuszt játszották le. De sebaj, az örmények már bocsánatot kértek, az öröm pedig így is öröm.

Fotó: Vladimir Astapkovich/Sputnik

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.