Története során először nyert tétmeccset Gibraltár, pedig az ellenfél még Liechtensteinnel is összekeverte őket

Gibraltár meglepetésre vendégként legyőzte Örményországot Jerevánban a Nemzetek Ligája szombati játéknapján. Ezzel az alig több mint 30 ezer fős ország válogatottja története során először nyert tétmeccset. 1-0-ra, büntetőből szerzett góllal.

Az estét ugyan kicsit beárnyékolta, hogy a házigazda összekeverte őket egy másik törpeállammal: a meccs előtt a liechtensteini himnuszt játszották le. De sebaj, az örmények már bocsánatot kértek, az öröm pedig így is öröm.

Fotó: Vladimir Astapkovich/Sputnik

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.