308 tő marihuánát találtak a ravazdi párosnál

Jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanújával indított eljárást a Nemzeti Nyomozóiroda egy 34 és egy 40 éves győri lakossal szemben, akik közül a fiatalabbikat október 11-én Ravazdon, a telkén fogták el, ahol éppen szüretelt.

Az ültetvényen 111 tő marihuánát találtak. Még aznap elfogott társánál egy konténerben 105, a garázsában 92 tő marihuánát találtak, amiről a botanikus szakértő is megerősítette, hogy az.

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a férfiakat, akiket őrizetbe vettek. A bíróság szombaton elrendelte a letartóztatásukat. (Via Police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.