308 tő marihuánát találtak a ravazdi párosnál

bűnügy
2018 október 14., 08:49

Jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanújával indított eljárást a Nemzeti Nyomozóiroda egy 34 és egy 40 éves győri lakossal szemben, akik közül a fiatalabbikat október 11-én Ravazdon, a telkén fogták el, ahol éppen szüretelt.

link Forrás

Az ültetvényen 111 tő marihuánát találtak. Még aznap elfogott társánál egy konténerben 105, a garázsában 92 tő marihuánát találtak, amiről a botanikus szakértő is megerősítette, hogy az.

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a férfiakat, akiket őrizetbe vettek. A bíróság szombaton elrendelte a letartóztatásukat. (Via Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.