308 tő marihuánát találtak a ravazdi párosnál

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanújával indított eljárást a Nemzeti Nyomozóiroda egy 34 és egy 40 éves győri lakossal szemben, akik közül a fiatalabbikat október 11-én Ravazdon, a telkén fogták el, ahol éppen szüretelt.

Az ültetvényen 111 tő marihuánát találtak. Még aznap elfogott társánál egy konténerben 105, a garázsában 92 tő marihuánát találtak, amiről a botanikus szakértő is megerősítette, hogy az.

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a férfiakat, akiket őrizetbe vettek. A bíróság szombaton elrendelte a letartóztatásukat. (Via Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.