Rekordalacsony a Duna

Az RTL Klub híradójában számoltak be róla, hogy jelenleg olyan alacsonya a duna vízszintje, hogy ahol általában halak szoktak úszkálni, ott most egyesek napoznak, mások szalonnát sütnek, mert méterekkel húzódott vissza a víz a megszokotthoz képest. 


Budapesten 70 centis most a vízszint, ami alig 19 centivel magasabb mint a valaha volt legalacsonyabb állás, viszont Komáromban óriási rekorddöntés történt, alig 14 centit mértek, ami 4-el kevesebb mint a 2016-os, korábbi negatív csúcs.

A vízügynél további apadásra számítanak, ugyanis csapadék a vízgyűjtő területeken egyelőre nem várható. 

A híradóban elhangzott az is, hogy jelenleg Budapestről délre a folyó, illetve a meder befogadóképességének alig 3 százalékában van víz.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.