Bizarr látvány: csordultig telt az MTK-stadion, a magyar amerikaifoci-válogatott nyerte a Három Nemzet Kupáját

Szokatlan látványt nyújtott vasárnap délután a Hidegkuti-stadion: 5200-an zsúfolódtak össze a lelátókon, hogy megnézzék a Három Nemzet Kupájának döntőjét a magyarok és csehek között. Ennyi ember valószínűleg nem volt itt azóta, hogy 2016 októberében Orbán Viktor átadta harcostársának, Deutsch Tamás MTK-elnöknek az arénát - leszámítva talán a magyar amerikaifoci-válogatott 2017 szeptemberi barátságos meccsét a szlovákok ellen, amit közel 5000-en izgultak végig.

Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA
Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

A 2018-as Három Nemzet Kupáján a csehek és a magyarok is nagyon simán, 0-ra verték a szlovákokat, így vasárnap egymás között dönthették el a kupa sorsát. Az első negyedben egy-egy TD született, a második elején viszont 7-15-re elhúztak a csehek, és innen, 16 pontot zsinórban összefutva tudták a magyarok megfordítani a meccset. (A teljes képhez hozzátartozik, hogy a félidő előtt a csehek irányítója térdsérülést szenvedett.) A meccs legértékesebb játékosa Szabó Martin lett. (Nemzeti Sport)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.