Ungár Péter az LMP-vel viccel

Az elmúlt hónapok meghatározó szereplője az LMP életében a párt etikai bizottsága volt, amely olyan tempóban tiltja el a tisztségek viselésétől a párt tisztségviselőit és tagjait, hogy a hónapok óta üres egyik társelnöki posztra most már egy nemrég még MSZP-s politikus jelölte magát. Az etikai bizottság egyik áldozata Ungár Péter volt, akit eltiltottak a párttisztségek viselésétől

Ez persze nem akadályozta meg a párttagokat appan, hogy Ungár mégis tisztséget viselhessen a párt ifjúsági etikai bizottságának tagjaként. Ungárt pedig abban, hogy bár maga is tagja egy etikai bizottságnak, az etikai bizottságon szórakozzon a Facebookon.

Posztja szerint az LMP-ben az etikai bizottságé a legerősebb brand, ezért elindítja az "etikai bizottság" termékcsaládot. "Az első lépés az etikai bizottság nevű kocsma lesz a szombathelyi Savaria Hotel tetején (pultosok jelentkezését várom), de tervbe van szotyi és death metal zenekar (ide dobos jelentkezését várom) is etikai bizottság néven" - viccelődött, vagy nem Ungár.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.