Ungár Péter az LMP-vel viccel

2018 október 14., vasárnap 9:12

Az elmúlt hónapok meghatározó szereplője az LMP életében a párt etikai bizottsága volt, amely olyan tempóban tiltja el a tisztségek viselésétől a párt tisztségviselőit és tagjait, hogy a hónapok óta üres egyik társelnöki posztra most már egy nemrég még MSZP-s politikus jelölte magát. Az etikai bizottság egyik áldozata Ungár Péter volt, akit eltiltottak a párttisztségek viselésétől

Ez persze nem akadályozta meg a párttagokat appan, hogy Ungár mégis tisztséget viselhessen a párt ifjúsági etikai bizottságának tagjaként. Ungárt pedig abban, hogy bár maga is tagja egy etikai bizottságnak, az etikai bizottságon szórakozzon a Facebookon.

Posztja szerint az LMP-ben az etikai bizottságé a legerősebb brand, ezért elindítja az "etikai bizottság" termékcsaládot. "Az első lépés az etikai bizottság nevű kocsma lesz a szombathelyi Savaria Hotel tetején (pultosok jelentkezését várom), de tervbe van szotyi és death metal zenekar (ide dobos jelentkezését várom) is etikai bizottság néven" - viccelődött, vagy nem Ungár.