Egyre durvábban atletizál a Boston Dynamics parkour robotja

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Boston Dynamics időről időre megosztja, hol tart a robotfejlesztésben. A sétáló, futó, ugráló robot újabb akadályt győzött le: több mint 20 próbálkozás után sikerült felugrálnia egy fokonként 40 centiméteres lépcsősoron.

Az irányító szoftver az egész test – beleértve a lábakat, karokat, törzset – felett uralkodva őrzi az egyensúlyt, biztosítja a kellő energiát és erőt az ugráláshoz úgy, hogy ne törje meg a ritmust.

Milyen hasznosak lesznek ezek a robotok az emberekkel szemben a harctéren vagy békés tüntetések idején tömegoszlatásban!

Persze a parkour robot még sehol sincs egy embertől:

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.