Hillary Clinton szerint Bill Clinton nem élt vissza a hatalmával, amikor viszonya volt Monica Lewinskyvel

Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter és volt elnökjelölt egy CBS-interjúban megvédte a hűtlen férjét, miután Kirsten Gillibrand, New York állam demokrata szenátora – aki Hillary Clinton egykori helyén ül – nemrég azt mondta a New York Times-nak, hogy szerinte Bill Clintonnak le kellett volna mondania a több mint 20 évvel ezelőtti Monica Lewinsky-botrány miatt.

Hillary Clinton azt mondta, „egyáltalán nem”, Bill Clinton nem élt vissza a hatalmával, az akkor fehér házi gyakornokként dolgozó Lewinsky pedig „egy felnőtt volt”.

Fotó: Brendan Smialowski/AFP

Clinton vissza is kérdezett, hogy hol tart a vizsgálat Trump ügyében, akit több nő is azzal vádolt, hogy viszonya volt vele, többen pedig azt állítják, zaklatta őket. Szerinte a férje elleni vizsgálat jól végződött. (Clintont, aki az üggyel kapcsolatban eskü alatt hazudott, vád alá helyezték, de a szenátus felmentette, így befejezhette a második elnöki ciklusát.) (CNN)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.