Hillary Clinton szerint Bill Clinton nem élt vissza a hatalmával, amikor viszonya volt Monica Lewinskyvel

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter és volt elnökjelölt egy CBS-interjúban megvédte a hűtlen férjét, miután Kirsten Gillibrand, New York állam demokrata szenátora – aki Hillary Clinton egykori helyén ül – nemrég azt mondta a New York Times-nak, hogy szerinte Bill Clintonnak le kellett volna mondania a több mint 20 évvel ezelőtti Monica Lewinsky-botrány miatt.

Hillary Clinton azt mondta, „egyáltalán nem”, Bill Clinton nem élt vissza a hatalmával, az akkor fehér házi gyakornokként dolgozó Lewinsky pedig „egy felnőtt volt”.

Fotó: Brendan Smialowski/AFP

Clinton vissza is kérdezett, hogy hol tart a vizsgálat Trump ügyében, akit több nő is azzal vádolt, hogy viszonya volt vele, többen pedig azt állítják, zaklatta őket. Szerinte a férje elleni vizsgálat jól végződött. (Clintont, aki az üggyel kapcsolatban eskü alatt hazudott, vád alá helyezték, de a szenátus felmentette, így befejezhette a második elnöki ciklusát.) (CNN)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.