Hillary Clinton szerint Bill Clinton nem élt vissza a hatalmával, amikor viszonya volt Monica Lewinskyvel

külföld
2018 október 15., 04:30
comments 90

Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter és volt elnökjelölt egy CBS-interjúban megvédte a hűtlen férjét, miután Kirsten Gillibrand, New York állam demokrata szenátora – aki Hillary Clinton egykori helyén ül – nemrég azt mondta a New York Times-nak, hogy szerinte Bill Clintonnak le kellett volna mondania a több mint 20 évvel ezelőtti Monica Lewinsky-botrány miatt.

Hillary Clinton azt mondta, „egyáltalán nem”, Bill Clinton nem élt vissza a hatalmával, az akkor fehér házi gyakornokként dolgozó Lewinsky pedig „egy felnőtt volt”.

photo_camera Fotó: Brendan Smialowski/AFP

Clinton vissza is kérdezett, hogy hol tart a vizsgálat Trump ügyében, akit több nő is azzal vádolt, hogy viszonya volt vele, többen pedig azt állítják, zaklatta őket. Szerinte a férje elleni vizsgálat jól végződött. (Clintont, aki az üggyel kapcsolatban eskü alatt hazudott, vád alá helyezték, de a szenátus felmentette, így befejezhette a második elnöki ciklusát.) (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.