Hillary Clinton szerint Bill Clinton nem élt vissza a hatalmával, amikor viszonya volt Monica Lewinskyvel

2018 október 15., hétfő 4:30
90

Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter és volt elnökjelölt egy CBS-interjúban megvédte a hűtlen férjét, miután Kirsten Gillibrand, New York állam demokrata szenátora – aki Hillary Clinton egykori helyén ül – nemrég azt mondta a New York Times-nak, hogy szerinte Bill Clintonnak le kellett volna mondania a több mint 20 évvel ezelőtti Monica Lewinsky-botrány miatt.

Hillary Clinton azt mondta, „egyáltalán nem”, Bill Clinton nem élt vissza a hatalmával, az akkor fehér házi gyakornokként dolgozó Lewinsky pedig „egy felnőtt volt”.

Fotó: Brendan Smialowski/AFP

Clinton vissza is kérdezett, hogy hol tart a vizsgálat Trump ügyében, akit több nő is azzal vádolt, hogy viszonya volt vele, többen pedig azt állítják, zaklatta őket. Szerinte a férje elleni vizsgálat jól végződött. (Clintont, aki az üggyel kapcsolatban eskü alatt hazudott, vád alá helyezték, de a szenátus felmentette, így befejezhette a második elnöki ciklusát.) (CNN)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt