Jövőre feltámad a Winamp

Mobilappként térhet vissza az MP3-korszak ikonikus lejátszója, a Winamp. Legalábbis a Techcrunch szerint a feltámasztást tervező cég egy olyan alkalmazásként indítaná újra, ahol egyszerre lehetne kezelni a zenéket, a  podcasteket és a streameket. Valamint asztali gépre is készítenének egy hivatalos frissítést. 

Alexandre Saboundjian, a Radionomy vezérigazgatója úgy számol, hogy a lejátszó jövőre térhetne vissza. Megőrizné a Winamp örökségét, de persze új felhasználói élményt is nyújtana. 

A program utolsó frissítését 2013-ban adták ki. Radionomy most arra épít, hogy a lejátszónak még mindig milliós rajongótábora van. Az 5.8-as kiadás már ezen a héten kijöhet, de a vadonatúj 6-os verzió csak 2019-ban jelenik meg. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.