Jövőre feltámad a Winamp

Mobilappként térhet vissza az MP3-korszak ikonikus lejátszója, a Winamp. Legalábbis a Techcrunch szerint a feltámasztást tervező cég egy olyan alkalmazásként indítaná újra, ahol egyszerre lehetne kezelni a zenéket, a  podcasteket és a streameket. Valamint asztali gépre is készítenének egy hivatalos frissítést. 

Alexandre Saboundjian, a Radionomy vezérigazgatója úgy számol, hogy a lejátszó jövőre térhetne vissza. Megőrizné a Winamp örökségét, de persze új felhasználói élményt is nyújtana. 

A program utolsó frissítését 2013-ban adták ki. Radionomy most arra épít, hogy a lejátszónak még mindig milliós rajongótábora van. Az 5.8-as kiadás már ezen a héten kijöhet, de a vadonatúj 6-os verzió csak 2019-ban jelenik meg. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.