A férfi eljátszotta a halálát, hogy felmarkolja az életbiztosítást, de a nejét elfelejtette beavatni tervébe

Véres családi tragédiába torkollt egy fondorlatos biztosítási csalás Kínában.

He és neje, aki férje eljátszott halála után bánatában gyermekeivel együtt megölte magát.Fotó: Weibo

Egy 34 éves férfi, akit a hatóságok csak kereszt vezetéknevén neveztek meg He néven, még szeptemberben kötött neje tudtán kívül egymillió jüan (~40 millió forint) értékű életbiztosítást, aminek neje volt a kedvezményezettje. Szeptember 19-én aztán kölcsönvett egy autót, hogy eljátsza halálát. A kocsival folyóba hajtott. A kocsi roncsainak kiemelése után, bár holttestét nem találták meg, a hatóságok halottnak nyilvánították.

Mivel neje az egész biztosítási csalásról semmit sem tudott, pár héttel később búcsúlevelet írt, majd négyéves fiával és hároméves lányával egy tóba fojtotta magát az otthona közelében. Búcsúlevelében azt írta, hogy csatlakozni akar férjéhez, akivel "mindössze az volt a vágyunk, hogy négyfős családunk együtt lehessen". A biztosítási csaló, akit a hatóságok csak keresztnevén, Heként neveztek meg, másnap feladta magát a rendőrségen. (Via BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.