Háromezer nézőt buszoztat és ebédeltet ingyen a birkózó vébére a szövetség

A Németh Szilárd vezette Magyar Birkózó Szövetség biztosra megy, az október 20-28. közötti budapesti vébé két kiemelt napján nem fog kongani a Papp László Aréna:

60 darab 47 személyes buszt küld a tagszervezetekhez. Az így érkező mintegy háromezer néző nem csak ingyen utazik, de még ebédet is kap.

A Napi.hu vette észre a szövetség honlapján megjelent felhívást.

"Az érintett versenynapok során az egyesületek résztvevői számára ingyenes belépőt, szurkolói csomagot és hidegcsomagos étkezést biztosítunk,"

írják. Az ingyenjáratok az esemény nyitónapjára, ill. október 27-ére indulnak. Utóbbi pont az a versenynap, amit a helyszínen tekint meg Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke is. A birkózó szövetség felhívásában nyomatékosan kéri a részvételt:

"minden, a klubhoz köthető személy ezen a csatornán igényelhet ingyenes belépőt. A hazautazás költségét is vállaljuk. Kérünk minden klubot, hogy vegye komolyan a részvételt, mutassuk meg együtt a magyar birkózás erejét." 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.