Terítékre kerül Orbán a Néppárt csúcstalálkozóján

Az Európai Néppárt szerdai brüsszeli csúcstalálkozója előtt tartott sajtótájékoztatón Joseph Daul pártelnök kijelentette: 

„Tény, egyelőre egyik tagpárt sem indítványozta hivatalosan a Fidesz kizárását a pártcsaládból, de komoly vitára számít a magyarországi helyzetről”.

Hozzátette: szembesítik Orbán Viktort a magyarországi helyzettel, amiről mindenki elmondhatja a véleményét. Utána majd kiderül, hogy hogyan lépnek a nemzeti tagpártok, mondta Daul. Az EPP alapokmánya értelmében legalább öt különböző országból hét tagpárt kezdeményezheti bármely másik tag kizárását. Daul elmondta, hogy 

"mint tudják, mindig is barátja voltam Orbán Viktornak, mindig megvédtem őt. De kötelességem védeni a szabadságot, a demokráciát, a jogállamiságot, a tudományos szabadságot, az emberi jogok tiszteletét, a szabad civil társadalmat is." 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.