257 millió forintra büntette egy német bíróság Arturo Vidalt

80 napi keresetének megfelelő pénzbüntetésre ítélte egy müncheni bíróság Arturo Vidalt, chilei labdarúgót. Az ismert futballistának 800 ezer eurót, azaz 257 millió forintot kell kifizetnie, ezek szerint 80 munkanap alatt ennyi a bére. Vidal jelenleg a Barcelona labdarúgója.

Vidalt kocsmai verekedésért ítélték el. Még tavaly szeptemberben a Crowns Club nevű müncheni bárban esett neki egy embernek, a féltestvérével együtt. Vidal akkoriban még a Bayern München játékosa volt. 

Arturo Vidal.Fotó: MEXSPORT/PHOTOSPORT/PHOTOSPORT

A verekedést felvette a szórakozóhely biztonsági kamerája, így elég egyértelmű volt az ügy kimenetele. Vidal féltestvérének, Sandrinónak magasabb a büntetése, neki 120 napnyi keresetét kell kifizetnie, mert ő üvegekkel is dobálózott. Csakhogy Sandrino így is csak 18 ezer eurót (5,8 millió forintot) fizet, mert ő naponta csak 150 eurót keres. Focista féltestvére viszont 10 ezret.

Vidal az ítélethirdetésre nem ment el, mert éppen a chilei válogatottal játszott Mexikó ellen. 1-0-ra győztek. (afp)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.