Szilveszterig legalizálni lehet az engedély nélkül fúrt kutakat

Aki 2018 január 1. előtt titokban fúrt kutat magának, az törvényesítheti azt, ha szilveszterig bejelenti a területileg illetékes katasztrófavédelmi igazgatóságnak, hogy ő bizony fúrt, és vételez.

Ez az utolsó esély, hogy a korábban engedély nélkül fúrt kutakból később ne legyen problémája a tulajdonosoknak.

A lehetőség csak azokra vonatkozik, akik saját célra, a háztartásuk ellátására használják a kutat, és azt nem védett területen fúrták, és talajvíz vagy parti szűrésű víz van a kútban. (kotivizig.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.