Azzal hívta a rendőröket, hogy az erdőben egy teherautó gurult rá, már nem bírja sokáig, fuldoklik

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Filmszerű történetről számolt be a Police.hu pénteken: csütörtök délkörül hívta egy kétségbeesett ember a 112-t azzal, hogy 

Bélapátfalvánál az erdőben egy teherautó gurult rá, és már nem bírja sokáig, mert fuldoklik.

A telefonáló nem tudta megmondani, hogy pontosan hol történt a baj, ezért a rendőrök a vonalban maradt férfit arra kérték, hogy a szirénázó járőrkocsik hangja alapján szóljon, ha azok közelednek felé. Végül a Bélapátfalvai Rendőrőrs két körzeti megbízottja talált rá a településtől több kilométerre a 46 éves férfira a kamion alá szorulva.

"Már alig kapott levegőt, így a rendőrök farönkök segítségével megemelték a járművet, majd testi erejükkel tartották azt a Katasztrófavédelem és a Mentőszolgálat kiérkezéséig,"

írja a rendőrségi beszámoló. Miután kiszabadították, kórházba szállították a férfit. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.