Bíróságra vitték, pedig a lakóknak nem a ház előtt élő Zoltánnal, hanem a bulizókkal van bajuk

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Három gumikesztyűt és maszkot viselő rendőr vitte a bíróságra a hajléktalant, a harmadikat Budapesten, akit az új törvény hatályba lépése óta előállítottak, írtuk délután. A mérce.hu élőben közvetítette ahogy a Móricz Zsigmond körtéren a rendőrök eljárást indítanak Zoltán ellen. A húsz perces videón látható, hogy több lakó védi a férfit:

a házuk előtt élő Zoltánnal soha semmi probléma nem volt. Ellenben a környéken bulizókkal, akik miatt mindenhol üvegszilánk és kosz marad.

A rendőrök szerint a férfit kétszer felszólították már hétfőn, pénteken begyűjtötte a harmadikat és a negyediket is, így elő kellett állítaniuk közterületen való életvitelszerű tartózkodásért.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.