Bíróságra vitték, pedig a lakóknak nem a ház előtt élő Zoltánnal, hanem a bulizókkal van bajuk

Három gumikesztyűt és maszkot viselő rendőr vitte a bíróságra a hajléktalant, a harmadikat Budapesten, akit az új törvény hatályba lépése óta előállítottak, írtuk délután. A mérce.hu élőben közvetítette ahogy a Móricz Zsigmond körtéren a rendőrök eljárást indítanak Zoltán ellen. A húsz perces videón látható, hogy több lakó védi a férfit:

a házuk előtt élő Zoltánnal soha semmi probléma nem volt. Ellenben a környéken bulizókkal, akik miatt mindenhol üvegszilánk és kosz marad.

A rendőrök szerint a férfit kétszer felszólították már hétfőn, pénteken begyűjtötte a harmadikat és a negyediket is, így elő kellett állítaniuk közterületen való életvitelszerű tartózkodásért.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.