Napokon belül fórumturnét indít a kormány

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A nagysikerű migránsfórumok után, újabb fórumsorozatot indít a kormány. 

Kövér László fórumozikFotó: Botos Tamás/444

A Kormányzati Tájékoztatási Központ pénteki közleménye szerint pár nap múlva fórumsorozatot indul Európa jövőjéről. A miniszterek és államtitkárok részvételével zajló, vidéki városokban és Budapesten rendezett eseményeken a nemzeti önrendelkezést érintő aktuális viták kerülnek a középpontba.

  • Szó lesz Európa biztonságáról, 
  • a migrációs válságról 
  • és a gazdaságot érintő elképzelésekről is. 

A kormány azért tartja fontosnak az Európa jövőjéről szóló párbeszédet, mert közelednek az európai parlamenti választások, mert a most Brüsszelben születő döntések hosszú távon befolyásolhatják a magyar emberek mindennapjait, megélhetését és biztonságát.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.