Tények: Soros most a hajléktalanüggyel támadja a kormányt

„Újabb fronton támadja a kormányt Soros György”, jelentette a Tv2 Tények című műsora pénteki esti adásában. A beszámoló szerint

„ezúttal a Város Mindenkié szervezetén keresztül próbál nyomást gyakorolni a kormányra. Ehhez pedig kapóra jött nekik a hajléktalanok méltósága érdekében létrehozott jogszabály, amit civiljei azonnal támadni kezdtek.”

A Város Mindenkiét Soros finanszírozza, egyik vezetője, Udvarhelyi Tessza meg a CEU-ra járt, és a szervezet együttműködik más Soros-szervezetekkel, magyarázza a Tények. A szervezet 

„partnerei és tagjai közül tehát többen kötődnek Soros Györgyhöz. Nem meglepő, hogy a hajléktalan emberek méltósága érdekében megalkotott jogszabály ellen azonnal tiltakozásban törtek ki. A spekuláns most ezen a szervezeten próbál nyomást gyakorolni a magyar kormányra.”

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.