Mourinho mégis zseni: az utolsó pillanatban gólt kaptak, de senki sem azzal foglalkozott, mert elkezdett dulakodni

sport
2018 október 20., 14:25
comments 30

Eleve hihetetlenül feszült lehetett José Morinho, az MU menedzsere a Chelsea–Manchester United rangadó előtt, hiszen akkora krízisbe került a csapata, hogy ha itt, a listavezető otthonában is kikap, neki nagyjából annyi, a csapat bajnoki álmairól nem is beszélve.

link Forrás

Ehhez képest az első félidőben lefocizta őket a szünetben 1-0-ra vezető Chelsea. Aztán egy elképesztően mázlis góllal egyenlíteni, majd egy hatalmas egyéni bakit követővel  fordítani tudtak, és úgy nézett ki, hogy a Chelsea-vel korábban három bajnoki címet nyerő Mourinho diadalmasan távozhat, amikor a hazaiak a 96. percben egy kapu előtti őrült tömegjelenet után – egy kapufa után De Gea hatalmas bravúrral védte a szintén lefejelt ismétlést – Barkley kiegyenlített.

Ekkor jött el Mourinho pillanata: miután az önkívületben ünneplő Chelsea-stáb egyik tagja, egy kopasz muki a vendégedző elé ugorva, a levegőt szó szerint az orra előtt öklözve ünnepelt, hősünk felpattant, és nekiment. De milyen elánnal! Klasszikus kocsmai bunyónak indult, egy csapatnyi rendező kellett, hogy visszafogják Mourinhót, a tévé csak őt, nem a bravúrral egyenlítő hazaiakat mutatta. A gólt csak nagyjából öt perc múlva, villámgyorsan, egyszer játszották vissza, ettől eltekintve a közvetítés vége kizárólag a portugálról szólt, aki a lefújás után integetve köszönte meg a neve skandálását a hazai drukkereknek, az ujjaival egy hármast mutogatva, ugyanis ennyi bajnoki címet nyert a kékekkel.



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.