5 érmet szerzett a magyar küldöttség a törökországi szkander-világbajnokságon

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Öt éremmel, három arannyal, valamint egy-egy ezüsttel és bronzzal zárt a magyar küldöttség a törökországi Antalyában rendezett szkander-világbajnokságon, amelyen 50 ország 1160 indulója állt asztalhoz.

A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) vasárnapi tájékoztatása szerint legeredményesebb magyarként a felnőtteknél Kőváriné Ivánfi Brigitta kétszer is dobogóra állt, a 70 kg-os kategóriában előbb bal kézzel bronzérmes lett, majd jobbal a második helyen végzett. A magyar klasszis masters kategóriában is elindult, ott mindkét kézzel szerzett egy-egy világbajnoki aranyérmet.

Az ötödik magyar érmet Józsa Mihály szerezte, miután a grandmasters kategóriában, a 75 kg-osoknál világbajnok lett. (MTI)

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.